user_mobilelogo

flamingo-plant2

Bedankt dat u de tijd heeft genomen zich te verdiepen in ons bedrijf middels deze website.

Flamingo-Plant VOF is gevestigd in De Lier, Nederland, en heeft zich gespecialiseerd in de productie van de Pot Anthurium (bloeiende kamerplant), voor de Europese markt.

We kunnen iets nieuws voor u brengen:
We zijn een middelgroot Pot Anthurium bedrijf (1,7ha), gedreven door een team van gemotiveerde en Anthurium liefhebbende medewerkers. De kern van ons team bestaat uit collega’s die elkaar al vele jaren kennen en medio Juli 2013 met elkaar besloten hebben de handen ineen te slaan om een vernieuwend Pot Anthurum bedrijf te starten. De klik die we met elkaar en het product hadden waarmee we al zoveel jaren werkten, gaven ons de overtuiging dat er plaats was voor ons.

Onze drijfveer, “de unieke nieuwe exotische eigenschappen van Anthurium”:
Onze gemeenschappelijk drijfveer is ‘dit bijzonder product Anthurium’ dat in de volksmond door heel Europa soms liefkozend Flamingo-Plant wordt genoemd. De Pot Anthurium is een van oorsprong Zuid- Amerikaans product dat in de afgelopen decennia doorlopend verbeterd is, en nu zo vreselijk sterk en houdbaar is, dat wij iedereen willen vertellen: Anthuriums-Planten zijn de langste non-stop bloeiende potplanten ter wereld.

Focus op niche-markten:
De meeste van onze compactere Rassen zijn door ons speciaal geselecteerd en voornamelijk gefocust op Tuincentra in Nederland en Duitsland, en wat aanvullende volumineuze decoratieve rassen die hoofdzakelijk de Franse Bloemistenketens en de grote steden van Italië bereiken. Het zijn juist de niche producten en bijkleuren waarmee de markt samen mee moeten en kunnen verrassen.

Waarom Flamingo-Plant VOF?

  • Wij verkopen ’s werelds langst bloeiende kamerplant, probeer het zelf.
  • In 1 telefoontje kunt u bij ons 4 potmaten en 6 heldere kleuren bestellen ( v.a. Aug. 2014).
  • We bieden u slechts gelimiteerde aantallen per ras, voor uw dure segment klanten.
  • We hebben alleen-recht (exclusiviteit) in heel Europa met onze rassen.
  • Doordat we extra betalen om een 3e scheut te poten, hebben we gemiddeld dikkere planten en hebben daardoor uiteraard gemiddeld meer bloemen op een plant.
  • We zitten op 3km rijden van floraholland Naaldwijk, en leveren binnen 4 uur in Aalsmeer.
  • Onze opkweek is kouder, met minder energie, handmatig en met minder planten per m2, waardoor de houdbaarheid in de keten verbeterd.
  • Wat we BB/Connect aan u leveren, veilen we nooit voor de veiling-klok.
  • U bent van harte welkom bij ons op locatie voor een goede bak koffie en een gezellige rondleiding.

Flamingo Plant

Oudecampsweg 8
2678 KN De Lier

Shirley: +31 (0)6 - 24 415 218
Michel: +31 (0)6 - 15 096 932

E-mail: info@flamingo-plant.com