user_mobilelogo

Per 3 Januari rijdt de Flamingo-Plant bedrijfsbus “nieuwe stijl” naar haar klanten. De bedrijfsauto die voornamelijk als service en monster-bus fungeert, is door het reclamebedrijf “Niek Snoek Promo” in Poeldijk verrijkt met bedrijfsfoto’s en informatie teksten. Doelstelling is om de boodschap en marktwaarde van de producten aan het brede publiek te promoten.

Flamingo Plant VOF neemt per 1 januari 2014 alle verkoop van de Agrooplant partijen over. Na uitvoerig overleg met Agrooplant eigenaar ‘Aad Grootscholten’ is besloten om nauwer samen te werken. Nadat eerder al in October 2013 een huur overeenkomst plaatsvond tussen AgrooPlant en Flamingo-Plant VOF was de tijd nu rijp om de taken verder uit te splitsen. Aad Grootscholten, decennia lang een uitstekend Paprika teler, heeft zijn sporen in de laatste 10 jaar ruimschoots verdiend in de Anthurium teelt, en gaat zich nog meer focussen op het klimaat. Michel van Rijn kan hierdoor meer tijd vrijmaken voor de promotie van deze geweldige productie partijen die het volgens Michel en Aad verdienen meer in de picture te staan.

Per 26 December 2013 lanceerde Flamingo-Plant VOF haar nieuwe website.

Na een nauwgezette selectie procedure had Flamingo-Plant VOF ervoor gekozen in zee te gaan met K-bite automatisering, met goed gevolg.
Het ICT-bedrijf dat geleid wordt door dhr. Leon Beeloo en Remco vd Kaaij konden een uitgebreide portfolio aan klanten en websites laten zien.

Het was de no-nonsense, snelle oplossingsgerichte communicatie die na de eerste selectieronde al een goed gevoel gaven, aldus directeur en mede- eigenaar Michel van Rijn.

Per December 2013 heeft Flamingo-Plant VOF een start gemaakt met het oppotten van 2 nieuwe rassen, te weten Flamingo-Ruby en Flamingo-violet. De tulpvormige middelgrootbloemige pot 14cm rassen, afkomstig van RijnPlant Breeding, zullen een welkome aanvulling voor het grootbloemige assortiment gaan vormen. Met de toevoeging van deze rassen is het assortiment klaar voor het najaar van 2014. Diversiteit is een belangrijke kracht van Flamingo-Plant VOF.

Flamingo Plant

Oudecampsweg 8
2678 KN De Lier

Shirley: +31 (0)6 - 24 415 218
Michel: +31 (0)6 - 15 096 932

E-mail: info@flamingo-plant.com